Image
Serneke bygger nya simhallen i Linköping.

Serneke bygger nya simhallen i Linköping

Bygg/Arkitektur Serneke Bygg har tecknat avtal med Lejonfastigheter om att bygga ny simhall i Linköping. Ordervärdet uppgår till cirka 820 miljoner kronor.


Micael Antamo och Susanna Roback.

Norrevo och Lejonfastigheter byter vd:ar

Bolag I höstas meddelades att Micael Antamo lämnar Norrevo för att bli vd för Lejonfastigheter. Nu står det klart att hans ersättare som vd för Norrevo blir Lejonfastigheters tf vd Susanna Roback.


"Är inte den förvaltande typen"

Karriär För Fastighetssverige berättar Lejonfastigheters nya vd om varför han tog sig an uppdraget att leda Linköpings största fastighetsbolag.

Från Norrköping till Linköping

Karriär Micael Antamo, vd för kommunala Norrevo Fastigheter i Norrköping tillträder den 4 mars posten som vd för Lejonfastigheter i Linköping.


Lejonfastigheter utser tf vd

Bolag Styrelsen för Lejonfastigheter har beslutat att Susanna Roback blir tillförordnad verkställande direktör för bolaget.


Vd:n lämnar Lejonfastigheter

Bolag Lejonfastigheters vd Ann de Jonge lämnar bolaget efter fyra år.


Hållbarhetspris till ridsportcenter i Linköping

Bygg/Arkitektur Smedstad Ridsportcenter i Linköping får ta emot Lövsta Future Challenges hållbarhetspris 2017.


Vågen blir ny simhall i Linköping

Bygg/Arkitektur Bidraget Vågen ritat av 3XN Arkitekter med SLA, WSP, Hifab, Teknologisk Institut vinner arkitekttävlingen för Linköpings nya simhall. Vågens arkitektur representerar ett konsekvent formspråk som berör på både långt håll och nära, anser tävlingsjuryn.


NCC och Lejonfastigheter bygger Linköpings nya simhall

Bygg/Arkitektur NCC har, efter genomförd upphandling under hösten, fått uppdraget att i samverkan med Lejonfastigheter projektera Linköpings nya simhall.


Lejonfastigheter byggstartar skola i Linköping

Bygg/Arkitektur På Bigarråvägen i Sturefors uppförs en förskola och skola för 200 barn.


Lejonfastigheter och Linköpingsskola i energiprojekt

Energi/miljö Malmslättsskolan-Tokarp i Linköping och Lejonfastigheter deltar i ett projekt för att minska skolans energiförbrukning.


Lejonfastigheter bygger ut Folkungaskolan

Bygg/Arkitektur Det finns ett stort behov av högstadieplatser i Linköpings kommun och en av skolorna som behöver fler elevplatser är Folkungaskolan. Lejonfastigheter möter det behovet genom en tillbyggnad som genererar 270 nya elevplatser.


Ny förskola i Ljungsbro

Bygg/Arkitektur Hösten 2012 drabbades Lejonfastigheters förskola i Ljungsbro av en vattenläcka. Den vattenskadade byggnaden revs 2013 och nu börjar byggandet av en ny.


Ny skola i Linköping invigd

Bygg/Arkitektur År 2013 vann Lejonfastigheter uppdraget att bygga den nya skolan i Södra Ekkällan i Linköping. Knappt två år senare är skolan invigd.


Lejonfastigheter bygger gruppboende i Linköping

Bygg/Arkitektur Lejonfastigheter uppför nu en gruppbostad i Sturefors med sex lägenheter för personer med psykisk funktionsnedsättning. Förutom lägenheterna, om cirka 48 kvadratmeter, kommer det att bli gemensamhetsytor, personalytor och gemensamt kök.


Ny skola byggs i Skäggetorp

Bygg/Arkitektur Lejonfastigheter bygger om och till Nygårdsskolan i Skäggetorp, Linköping.


Lejonfastigheter får ny hållbarhetschef – presenterades vid taklagsfest

Bygg/Arkitektur I början av nästa år kommer Lejonfastigheters nya förskola i Vallastaden i Linköping att stå klar. Förskolan blir den första i Linköping med utomhuspedagogik. I veckan hölls taklagslunch samtidigt som bolagets nya hållbarhetschef presenterades.


Lejonfastigheter bygger bostäder i Linköping

Bostäder Lejonfastigheter bygger ett trapphusboende med 16 lägenheter i Vallastaden i Linköping. Byggstart är planerad till hösten 2015.


Lejonfastigheter bygger förskola i Vallastaden

Bygg/Arkitektur Lejonfastigheter bygger förskola med utomhuspedagogik i Vallastaden i Linköping. Förskolan blir en av de första färdigställda husen i Vallastaden.


Lejonfastigheter bygger skola i Brokind

Bygg/Arkitektur Lejonfastigheter bygger förskola och grundskola i Brokind, söder om Linköping, med beräknad inflyttning 2016.


Lejonfastigheter bygger högstadium i Linköping

Bygg/Arkitektur Kommunala Lejonfastigheter i Linköping har nu påbörjat arbetet med att bygga om Elsa Brändströms skola till ett högstadium.