Image

Lejonfastigheter utser tf vd

Bolag Styrelsen för Lejonfastigheter har beslutat att Susanna Roback blir tillförordnad verkställande direktör för bolaget.
Publicerad den 19 Mars 2018
Susanna Roback. Bild: Lejonfastigheter
Susanna Roback.

Susanna Roback tillträder som tillförordnad verkställande direktör den 16 mars. Hon har varit anställd på Lejonfastigheter som Fastighetschef Förvaltning sedan sensommaren 2017.

– Jag har glädjen att kunna presentera Susanna Roback som tillförordnad verkställande direktör för Lejonfastigheter, säger styrelsens ordförande Björn Immerstrand. Susanna har bred erfarenhet från fastighetsbranschen och är en mycket väl lämpad person att föra bolaget vidare till dess att en ordinarie verkställande direktör finns på plats.

– Lejonfastigheter befinner sig i ett intensivt skede med många stora utvecklingsprojekt. Det känns hedrande och spännande att få hålla i rodret under denna period, säger Susanna Roback.

Som redan har meddelats kommer Lejonfastigheters tidigare verkställande direktör Ann de Jonge att lämna bolaget. Rekryteringsprocessen av ordinarie verkställande direktör påbörjas nu.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY