Image

Vd:n lämnar Fastator – han ersätter

Bolag Daniel Hummel lämnar posten som vd i Aktiebolaget Fastator den 1 januari 2017. Styrelsen för Fastator har utsett Joachim Kuylenstierna som tillförordnad vd från och med samma datum. Kuylenstierna är en av grundarna av Fastator.
Publicerad den 8 December 2016

Joachim Kuylenstierna har lång erfarenhet av att bygga upp och leda framgångsrika bolag inom fastighetssektorn och besitter ett betydande kunnande och nätverk. Styrelsen har samtidigt inlett processen för att rekrytera en ny ordinarie vd till Fastator.

Daniel Hummel kommer tills vidare att bistå bolaget med expertis i kapitalanskaffningsfrågor.

– Vi är mycket tacksamma för Daniels insatser i bolaget. Sedan Daniel tillträdde som ordinarie vd hösten 2015 har han spelat en central roll i kapitaliseringen av bolaget. Med sin gedigna finansiella kompetens har han bidragit starkt till att utveckla bolaget under dess första börsår. Vi tackar Daniel Hummel för hans viktiga insats och vi är mycket glada över att Daniels kompetens fortsätter komma företaget till godo. Nu går Fastator in i en mer transaktionsintensiv fas med ambitionen att väsenligt vidga vår innehavsportfölj, säger styrelsens ordförande Björn Rosengren.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige