Image

Vasakronan breddar kontorsutbudet

Bolag Vasakronan lanserar ett nytt koncept, Smart & klart, som vänder sig till företag som söker ett nyckelfärdigt kontor med snabb inflyttning.
Publicerad den 20 November 2014

Smart & klart är ett komplement till Vasakronans befintliga utbud av kontorslokaler, kontorshotell och nybyggda kontor i projektfastigheter.

Allt fler företag ser att man kan använda lokalen som ett verktyg för att utveckla sin verksamhet men många har inte möjlighet att avsätta tid för att skapa det optimala kontoret. Samtidigt ändrar sig deras verksamhet kontinuerligt och därmed behovet av lokaler.

- Vi märker att behovet av enkelhet och besvärsfrihet bland våra kunder ökar, säger Per Thiberg, chef för fastighetsutveckling & uthyrning i Stockholm. Många företag behöver ett bra kontor omgående och därför har vi tagit fram konceptet Smart och klart.

I ett Smart & klart-kontor kan hyresgästen i princip flytta in samma dag som avtal tecknas. Det som behövs finns på plats, från möbler och annan inredning till AV-utrustning.

- Den som är intresserad av att hyra Smart & klart har dessutom möjlighet att provjobba i lokalen innan, säger Per Thiberg.

Vasakronans första Smart & klart-kontor är 226 kvadratmeter stort och ligger på våning 14 i första hötorgshuset på Sveavägen 17 i Stockholm. Här finns kök, mötesrum, en tyst zon om man behöver arbeta koncentrerat och gästplatser för besökare.

Vasakronan planerar att skapa minst tio Smart & klart-kontor. Nummer två lanseras i början av 2015.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Jula-chefen: Många aktörer i detaljhandeln går bra

Bolag Jula slog ett nytt försäljningsrekord i maj och fysiska butiker står för nästan hela omsättningen. Företagets vd Joachim Frykberg förklarar för Fastighetssverige vad som ligger bakom de fortsatta framgångarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY