Image
Johanna Skogestig, vd på Vasakronan.

Vasakronan ökar fokus – Skogestig om det prioriterade området

Bolag Vasakronans vd Johanna Skogestig kommenterar den senaste förändringen i ledningsgruppen och berättar vilket affärsområde som bolaget kommer att rikta ökat fokus på framöver.


Per Thiberg och Anna Nyberg.

Vasakronan förändrar i ledningsgruppen – två namn lämnar

Bolag Vasakronan strukturerar om i ledningen – Per Thiberg och Anna Nyberg lämnar ledningsgruppen medan Jan-Erik Hellman blir chef för fastighetsutveckling i Stockholm.


Vasakronan organiserar om projektverksamheten

Bolag Vasakronan genomför flera förändringar i sin projektorganisation. Per Thiberg, idag chef för fastighetsutveckling och uthyrning i Stockholm, får en ny roll som chef affärsutveckling. Anna Nyberg, som idag är affärsområdeschef för Stockholm city, blir chef för en ny gemensam enhet för fastighetsutveckling och projektgenomförande i Stockholm.


KPMG flyttar sitt huvudkontor till Klara C

Uthyrning KPMG flyttar sitt huvudkontor till Vasakronans projektfastighet Klara C på Vasagatan 16 i Stockholm.


Klara C.

Vigårda etablerar sig i Klara C

Uthyrning Vigårda öppnar sin tredje restaurang i Stockholm i Vasakronans Klara C.


Första uthyrningen i Klara C klar

Uthyrning Vasakronan har nu skrivit det första kontraktet i kontorsprojektet Klara C på Vasagatan i Stockholm.


Vasakronan breddar kontorsutbudet

Bolag Vasakronan lanserar ett nytt koncept, Smart & klart, som vänder sig till företag som söker ett nyckelfärdigt kontor med snabb inflyttning.


Vasakronan hyr ut 2 800 kvadratmeter

Uthyrning Den andra uthyrningen i Vasakronans projektfastighet på Västgötagatan 5 på Södermalm i Stockholm är i hamn. Det är spelutvecklarna och förlaget Paradox Interactive som har tecknat avtal för nytt kontor om 2 800 kvadratmeter.


Vasakronan hyr ut – investerar 400 miljoner i modernisering

Uthyrning Vasakronan hyr ut två och ett halvt våningsplan i kvarteret Nattugglan på Västgötagatan 5 i Stockholm och investerar 400 miljoner kronor i en totalrenovering av fastigheten.


Kista Terrass.

Vasakronan bygger kontorsfastighet om 19 000 kvadratmeter i Kista

Uthyrning Vasakronan har tecknat ett tolvårigt hyresavtal i sin nya kontorsfastighet i Kista. Därmed är fastigheten fullt uthyrd.


Vasakronan bygger mer i Frösunda

Uthyrning Vasakronan har tecknat avtal om 9 400 kvadratmeter kontor i Frösunda, Solna. Därmed färdigställs hus 3 och 4 i kvarteret Rosenborg, en investering på cirka 500 miljoner kronor. Byggnaderna ska vara inflyttningsklara under 2014.


Två nya uthyrningschefer på Vasakronan

Karriär Genom en internrekryteringsprocess har Vasakronan fått två nya uthyrningschefer.


Vasakronan bygger nytt i Frösunda

Uthyrning Vasakronan bygger ett nytt kontorshus i Frösunda, Solna.
Hälften av de 9 000 kvadratmeterna är uthyrda.


Vasakronan hyr ut och fullföljer Svea Artilleri

Uthyrning På Valhallavägen 117 i Svea Artilleri bygger Vasakronan två nya fastigheter om totalt 7 000 kvadratmeter kontor. Strax före jul tecknade Aon Sweden hyresavtal om det ena huset och nu hyr Sigma merparten av det andra. Vasakronan fullföljer därmed sitt tioåriga projekt att konvertera 20 000 kvadratmeter regemente till moderna kontor.


Vasakronan bygger
två nya Stockholmskontor

Uthyrning Vasakronan har tecknat avtal om 3 000 kvadratmeter och påbörjar nu byggnationen av två nya kontorshus i kvarteret Svea Artilleri i Stockholm.


Bilprovningen flyttar sitt huvudkontor

Uthyrning Nu har Bilprovningen skrivit hyresavtal för sitt nya huvudkontor.


Pettersson Post på ny post

Karriär Vasakronans Kristina Pettersson Post blir ny regionchef i Göteborg. Hon efterträder Rolf Åkerman, som blir affärsutvecklingschef och kommer att arbeta med Vasakronans utvecklingsområden i Stockholm.