Image
En self storage-anläggning öppnar i Visby Galleria.
En self storage-anläggning öppnar i Visby Galleria. Bild: New Property

Utvecklar self storage i Visby Galleria

Uthyrning New Property Retail & Development omvandlar onyttjade ytor till nytt Self Storage i Visby Galleria. Servistore hyr cirka 1 700 kvadratmeter i centrala Visby och blir därmed Gotlands mest centrala Self Storage anläggning.
Publicerad den 17 September 2020
Annons
Image

– Vi fick i uppdrag av fastighetsägaren att se över helhetsutbudet i Visby Galleria, och identifierade snabbt behovet av att kunna erbjuda en modern self storage-central. Tillsammans med en stark operatör kunde vi utveckla oanvända lokaler i källarplan genom att tillskapa en ny butiksfront mot gågatan. Detta skapar ett bättre serviceutbud i gallerian samtidigt som fastighetsägaren får kassaflöde på annars svåruthyrda ytor, säger Sebastian Pradilla, Business Developer, New Property Retail & Development.

– Vi är glada att New Property kontaktade oss angående detta läge. Det är en väldigt bra marknad för oss med ett oerhört centralt läge för en premiumanläggning, säger Ivan Elgstrand, vd och ägare på Servistore.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftsamling i strategiskt område – över 1 000 bostäder i pipen

Bygg/Arkitektur Kommunen och flera byggherrar gör gemensam sak för att förtäta på Hisingen i Göteborg. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY