Image

Utvecklar bostadsrätter i Smögen

Bygg/Arkitektur Magasinet Smögen, ägt av HA Bygg AB, Profura AB och Grandab Management AB, har köpt byggrätter för bostadsrättslägenheter på Klevens Udde, mitt emot den välkända Smögenbryggan.
Publicerad den 22 Juni 2015

Lägenheterna kommer att byggas i etapper där den första etappen omfattar uppförandet av 34 lägenheter belägna i bästa läge mitt på kajen. Försäljningen av lägenheterna påbörjades under midsommarveckan och inflyttning är planerad till sommaren 2016.

- Det är glädjande att få vara delaktig i utvecklingen av en av västkusten mest attraktiva orter. Klevens Udde, placerad mitt emot Smögenbryggan, erbjuder det bästa av två världar – både Smögens puls och möjligheten att dra sig tillbaka, koppla av och njuta av den fantastiska skärgårdsmiljön, säger Carl Petre, partner i Grandab Management AB.

- För mig känns det extra roligt att få utveckla detta projekt då jag sedan ett tag tillbaka är Smögenbo och alltid har varit oerhört förtjust i denna del av västkusten. Att dessutom kunna bredda samarbetet med Profura och Grandab är stimulerande och visar på styrkan i att olika kompetenser går samman i gemensamma projekt, säger Roland Hanzén, vd för HA Bygg AB.

- Profura AB ser med tillförsikt fram emot byggnationen och utvecklingen av området där ägarnas olika nätverk och bakgrund väl matchas för att utveckla ett av kustens mest attraktiva lägen, menar Profuras ägare Bernt Ivarsson.

Magasinet Smögen AB har biträtts av Advokatfirman Wistrand.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY