Image
Ulf Jonsson.
Ulf Jonsson. Bild: Zengun

Ulf Jonsson ny styrelseordförande i Zengun

Bolag Ulf Jonsson, medgrundare till Zengun, har valts till ny styrelseordförande i Zengun Group.
Publicerad den 15 Maj 2023

Ulf Jonsson efterträder Jan Örnevik, som efter många år som styrelseordförande i Zengun Group AB och Zengun AB, valt att trappa ner och lämna styrelsen på egen begäran.
– Zengun har haft en fantastisk utveckling sedan start och vuxit organistiskt steg för steg, vilket bidragit till att bolaget kunnat behålla sin starka kultur och sitt specifika arbetssätt. Nu fortsätter tillväxten inte bara i Stockholm, utan också runt om i Mälardalen. Jag ser fram emot att ta över efter Jan, och få möjlighet att jobba nära bolagsledningen med Mick Salonen i spetsen, säger Ulf Jonsson.

Ulf Jonsson, född 1964, är utbildad civilingenjör från KTH och har lång erfarenhet från byggbranschen. 2009 var han med och grundade Zengun, dessförinnan hade han under många år ledande befattningar inom Skanska. Ulf Jonsson har tidigare varit vd för Zengun och har suttit i styrelsen sedan bolagets start.
– Jag är glad att Ulf nu kliver in som ordförande och att vi kan fortsätta vårt nära samarbete. Som en av grundarna har Ulf satt sin prägel på Zengun sedan start, och tillsammans kommer vi att fortsätta utvecklas, säger Mick Salonen, vd och koncernchef.

Valet av ny styrelseordförande skedde på bolagets årsstämma den 12 maj. Efter årsstämman består styrelsen av totalt fyra ledamöter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige