Image

Tyréns rekryterar ny affärschef i region nord

Bolag Helena Danielsson har anställts som affärschef för konstruktion och installation i Tyréns region nord. Hon kommer närmast från en tjänst som gruppchef på WSP Management. Helena Danielsson har lång erfarenhet från konsultbranschen och har arbetat i olika roller på Sweco och WSP i drygt 20 år.
Publicerad den 7 September 2018

– Med sin breda erfarenhet av att leda olika projektgrupper mot gemensamma mål samt med ett genuint intresse av att utveckla och bygga bra relationer med kunder, kollegor och medarbetare i sitt chefs- och ledarskap så känns detta mycket bra, säger Daniel Wallström, regionchef Tyréns region nord.

Som affärschef kommer Helena Danielsson ha det övergripande ansvaret för att de avdelningar som ingår i affärsområdet är rätt dimensionerade för den marknad de finns på och att avdelningarna når sina uppsatta mål. De berörda avdelningarna finns fördelade över hela regionen. Affärsområde konstruktion och installation i Tyréns region nord har drygt 50 anställda.

– Efter alla år som projektledare inom byggsektorn ska det också bli roligt och en utmaning att plocka fram gamla erfarenheter inom installation och konstruktion. Jag ser verkligen fram emot att få lära känna alla medarbetare och få vara med att utveckla alla duktiga konsulter och team i Norrlandsregionen, säger Helena Danielsson, affärschef Konstruktion och Installation.

Helena Danielsson påbörjade sin anställning på Tyréns den 1 september.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige