Image
Tranviks Udde hyr ut till duo i Uppsala.
Tranviks Udde hyr ut till duo i Uppsala. Bild: Tranviks Udde Fastigheter

Tranviks Udde hyr ut till duo i Uppsala

Uthyrning Tranviks Udde Fastigheter har efter uthyrning av cirka 9 000 kvadratmeter till Thermo Fisher i etapp 1 påbörjat byggnationen av etapp 2 på samma fastighet. Etapp 2 omfattar ytterligare en byggnad om 6 800 kvadratmeter där Elektroskandia och Malmbergs Elektriska redan har tecknat hyresavtal för B2B butiker på delar av ytorna.
Publicerad den 13 Mars 2024

Byggnaden kommer att uppföras och miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Silver. Byggnaden har också ett mycket attraktivt skyltläge längs med Almungevägen och riktar sig bland annat till B2B företag som vill ha effektiva lokaler och synligt läge, med en professionell part som hyresvärd.

– Vi är mycket glada för möjligheten att få samarbeta med Elektroskandia och Malmbergs i detta projekt. Uthyrningarna är ett resultat av vårt engagemang för att kunna erbjuda högkvalitativa fastigheter i attraktiva lägen och skapa långsiktiga relationer med våra hyresgäster, säger Henrik Seidler, vd på Tranviks Udde Fastigheter.

Byggnationen av den nya fastigheten har påbörjats, och planerad inflyttning är kvartal 1, 2025.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige