Image

TH Real Estate expanderar i Sverige

Bolag TH Real Estate utökar sitt nordiska team genom att anställa tre personer. Rekryteringarna innebär en förstärkning inom analys och transaktioner samt fastighetsutveckling.
Publicerad den 7 Mars 2016
Jan-Philip Holzenburg, Marika Elfström, Eric Lind. Bild: TH Real Estate
Jan-Philip Holzenburg, Marika Elfström, Eric Lind.

Som ett led i TH Real Estates expansion på den nordiska marknaden utökas teamet med tre nya anställda. Rekryteringarna innebär en förstärkning inom analys och transaktioner samt fastighetsutveckling och uthyrning.

Jan-Philip Holzenburg anställs som ny Portfolio Manager. Han kommer att ansvara fastighets- och investeringsanalyser samt arbeta med transaktioner. Jan-Phillip kommer senast från en tjänst på PWC i Stockholm där han har arbetat med fastighetsanalyser och transaktioner.

Eric Lind har anslutit till teamet som Leasing Consultant och ansvarar för uthyrning och utveckling av TH Real Estates detaljhandelsfastigheter i Norden. Eric har 25 års erfarenhet av utveckling av butiker och köpcentrum, bland annat som vd för Centrumutveckling.

Marika Elfström stärker teamet som Office Manager. Marika har tidigare erfarenhet som vd-assistent på Cityhold Property AB, som förvaltade delar av Första och Andra AP-fondernas fastighetsinnehav i Europa innan TH Real Estate tog över förvaltningen 2015.

Johan Åström, Head of Investment, Sweden, TH Real Estate:
– Vi är nöjda över att ha rekryterat tre mycket kvalificerade personer till vårt team. Rekryteringarna sker som ett led i vår fortsatta expansion i Norden. De tillför värdefulla erfarenheter och kunskaper inom analys och fastighetsutveckling och innebär en viktig förstärkning av vårt erbjudande på den nordiska marknaden.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige