Image

Tenzing förstärker i Finland

Karriär Tenzings finska bolag har sedan starten 2010 medverkat i ett tio-tal affärer i Finland. Nu förstärks kontoret med Robert Göthe som tidigare arbetat på Tenzings Stockholmskontor.
Publicerad den 23 Augusti 2012
Tom Lindahl. Foto: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Tom Lindahl. Foto: Eddie Ekberg.

- Med fem dedikerade personer i Helsingfors har vi kapacitet att arbeta i ännu fler uppdrag än vad vi tidigare hunnit med, säger Ville Mannila, partner i Tenzing Oy.

- Roberts roll kommer primärt vara att förstärka vårt kontor i Helsingfors men också att utöka samarbetet mellan våra kontor i Stockholm, Helsingfors och Arctic Securities i Norge. Därigenom kan vi skapa ännu bättre utbyte av idéer och resurser vilket gynnar våra kunder, säger Tom Lindahl, vd för Tenzing.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige