Image
Anna Lorentz.
Anna Lorentz. Bild: Svenska Hus

Svenska Hus rekryterar från JLL

Bolag Anna Lorentz har utsetts som ny regionchef i Stockholm för att leda och utveckla verksamheten där. Anna Lorentz har mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen från både utveckling, uthyrning samt förvaltning och har även mer än tio års erfarenhet som ledare. Hon ansluter till Svenska Hus från JLL. – Det här känns riktigt bra, säger Nils Rydh, vd på Svenska Hus.
Publicerad den 25 Januari 2022

Anna Lorentz kommer närmast från rollen som konsultchef för hyresgästrådgivning på JLL. Dessförinnan har hon arbetat bland annat som marknadsområdeschef på Humlegården fastigheter. Hon tillträder sin tjänst 1 april 2022.
– Vi är glada över att Anna valt att börja hos oss och hon blir en viktig tillgång i ett växande bolag som Svenska Hus och för regionen, vilket är förutsättningarna för en fortsatt positiv och stark utveckling i bolaget, säger Nils Rydh, vd på Svenska Hus.
– Jag känner stor entusiasm inför de möjligheter och utmaningar jag nu står inför och jag ser framemot att lära känna både Svenska Hus och dess medarbetare. Jag är glad över att få vara med och utveckla verksamheten framåt på ett långsiktigt sätt, säger Anna Lorentz, tillträdande regionchef.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige