– Årsta Partihallar är ett av Stockholms största och viktigaste nav när det gäller hantering av gods och livsmedel. Vi är glada att vi kan knyta en stark hyresgäst till oss och ser fram emot ett långt samarbete, säger Annelie Bergström, uthyrningsansvarig hos Svenska Hus i Stockholm.
Kungsholmens Kött startade sin verksamhet i en liten köttbod på Kungsholmen 2009. Företaget växte snabbt ur lokalerna och levererar i dag kött, fisk och fågel till restauranger i hela Stockholmsregionen.
Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.