Image

Svenska Bostadsfonden säljer i Kalmar

Transaktioner Svenska Bostadsfonden 11 AB har sålt fastigheten Hattmakaren 1 i Kalmar, med 13 lägenheter och två lokaler och en total yta uppgående till 1 363 kvadratmeter. Köpare är den lokala aktören Fastigheter Pär Sigfridsson AB.
Publicerad den 3 September 2018

– Försäljningen är ett led i arbetet med att förbereda exit för berörd fond. Efter avyttringen är Svenska Bostadsfonden, via dotterbolag, fortsatt starka på orten med cirka 400 lägenheter. Vi kommer att fortsätta förädla befintligt bestånd samt önskar växa ytterligare i Kalmar och i regionen. Vi överlämnar en fin fastighet i absoluta A-läge i Kalmar och vi önskar den nya ägaren och hyresgästerna all lycka i framtiden, säger Lars Swahn, vd för Svenska Bostadsfonden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige