Image
Sveafastigheter ökar sin kontorsyta till 600 kvadratmeter i Sickla.
Sveafastigheter ökar sin kontorsyta till 600 kvadratmeter i Sickla. Bild: Sveafastigheter

Sveafastigheter ska växa hos Atrium Ljungberg

Uthyrning Sveafastigheter har 1 626 lägenheter i förvaltning,1 270 i produktion och över 5 000 i tidigt skede. Det växande bolaget flyttar nu huvudkontoret till större lokaler i Sickla för att inrymma fler medarbetare. Nuvarande möbler och armaturer tas med och kompletteras till största delen med inredning från second hand.
Publicerad den 17 Mars 2023

Sveafastigheter utvecklar, bygger och förvaltar långsiktigt fastigheter i Mälardalen, med ett starkt hållbarhetsfokus.

– Vi på Sveafastigheter fortsätter växa. Med ett växande fastighetsbestånd behövs fler medarbetare. För att inrymma den ökande personalstyrkan flyttar vi nu vårt huvudkontor till större lokaler i Sickla, säger Viktor Mandel.

Sveafastigheter ökar sin kontorsyta från 400 kvadratmeter till 600 kvadratmeter. Nya adressen, som gäller från 20 mars, är Smedjegatan 2C, Sickla. Lokalen hyrs av Atrium Ljungberg.

– Den nya lokalen passar vår verksamhet väldigt bra. Den underlättar samarbete och återkoppling mellan avdelningarna samtidigt som den ger bättre förutsättningar för att ha externa möten. Det är A och O för att vi ska fortsatta utvecklas och ligga i framkant i branschen, säger Viktor Mandel.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige