Image
Alfons Rosendahl Jagut.
Alfons Rosendahl Jagut. Bild: Storebrand

Storebrand rekryterar från Genesta

Bolag Storebrand Asset Management stärker sitt nordiska fastighetsteam genom att anställa Alfons Rosendahl Jagut som Transaction Manager. Han kommer att fokusera på att accelerera investeringsprogrammet för Storebrands Nordiska Fastighetsfond. Han kommer också att spela en nyckelroll i att underlätta ett sömlöst inträde för Storebrands växande nätverk av internationella investerare som vill komma in i Norden.
Publicerad den 7 Mars 2024

– Alfons tillför mycket starka analytisk och transaktionsmässig kunskap som spänner över flera geografier och riskkategorier, inklusive stark kapacitet inom ESG-området. Hans relationsskapande expertis och förmåga att navigera i marknadens dynamik kommer att vara ovärderlig för investerare som vill investera i regionen, säger Henrik Bastman, fondförvaltare Storebrand Nordic Real Estate Fund.

I sin roll kommer Alfons Rosendahl Jagut att vara instrumentell i Storebrands arbete med att öka investeringstakten för Storebrand Nordic Real Estate Fund. Hans bakgrund inom Real Estate private equity kommer att spela en avgörande roll i vårt arbete med att tillgodose Storebrands nätverk av internationella investerare som vill ta sig in på den nordiska fastighetsmarknaden. Han har även erfarenhet av analys och implementering av ESG-relaterade initiativ, vilket är en väsentlig del av Storebrands investeringserbjudande.
– Jag är stolt över att ansluta till Storebrands starka fastighetsteam och över möjligheten att öka investeringstakten för Storebrand Nordic Real Estate Fund. Jag ser fram emot att ansluta till en ledare inom området när det gäller att kombinera ambitiösa finansiella mål med ett djupt engagemang för hållbarhet, säger Alfons Rosendahl Jagut, Transaction Manager på Storebrand Nordic Real Estate Fund.

Alfons Rosendahl Jagut kommer från Genesta, där han har varit Associate Director i det nordiska transaktionsteamet. Han har en magisterexamen i finans från Handelshögskolan i Stockholm. Han började sin tjänst den 4 mars 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Storebrand på Branschguiden

Storebrand Kapitalförvaltning - Storebrand Asset Management AS - är ett helägt dotterbolag till Storebrand ASA. Vårt mål är att våra produkter ska vara enkla, ge värde för pengarna och vara hållbara. Samtidigt ska de fungera som effektiva byggklossar i olika investeringsportföljer. Vi har över 730 miljarder kronor under förvaltning och hela kapitalet förvaltas med ambitiösa hållbarhetskriterier.

Läs mer om Storebrand på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige