Image
Chris Österlund.
Chris Österlund. Bild: Botkyrkabyggen

Stora Bostadsdagen: Bostadsförvaltning i utsatta områden

Stora Bostadsdagen Få vd:ar brinner för social hållbarhet på samma sätt som Botkyrkabyggens Chris Österlund. Missa inte henne på Stora Bostadsdagen den 12 februari. På fredag stänger anmälan.
Publicerad den 3 Februari 2020

Sedan Chris Österlund tillträdde som vd för Botkyrkabyggen har trygghetsfrågorna varit i fokus. Målet är nu att Fittja, Alby och Norsborg år 2025 ska kunna strykas från Polisens lista över särskilt utsatta områden. Genom aktiv fastighetsförvaltning och samarbete med andra aktörer ska de negativa spiralerna vändas, trygghet ska skapas – och fastighetsvärdena höjas.

Chris Österlund, vd för Botkyrkabyggen berättar mer på Grand Hotel den 12 februari.

Stora Bostadsdagen är ett heldagsseminarium om bostadsmarknaden och marknaden för bostadsfastigheter. Analyser och spaningar blandas med inspirerande intervjuer och panelsamtal. Du ser hela programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige