Image

Stendörren hyr ut till Leaseplan

Uthyrning Stendörren har tecknat hyresavtal med Leaseplan avseende en ny bilanläggning. Förhyrningen är på tio år, omfattar cirka 5 500 kvadratmeter och ska inrymma Leaseplans nya flaggskeppsanläggning för bilförsäljning. Avtalet innefattar en ombyggnation av Stendörrens befintliga fastighet på Truckvägen 2 i Upplands Väsby.
Publicerad den 27 December 2017
Stendörren hyr ut till Leaseplan. Bild: Stendörren
Stendörren hyr ut till Leaseplan.

– Vi ser en stark tillväxt i Stockholm och att intresset för denna typ av lokaler är stort. Hyresavtalet med Leaseplan ger Stendörren ett långt och starkt kassaflöde och vi ser fram emot en lång och givande relation, säger Fredrik Brodin, vd för Stendörren.

– Det är väldigt roligt att få vara en del av Leaseplans frammarsch i Sverige. Vi glada och stolta över att kunna få dem som kund, säger Maria Mastej, Marknads- och uthyrningschef på Stendörren.

– Vi är väldigt glada över att tillsammans med Stendörren Fastigheter fortsätta dialogen och utveckla vår nya anläggning, säger Roelof Hansman, vd för Leaseplan.

– Leaseplan fortsätter att leverera i enlighet med vår nya strategi att bygga upp en egen retail business med fokus på att sälja före detta leasing-/begagnade bilar till slutkonsument. Grunden för en lyckad satsning är en förstående och lyssnande partner, vilket vi verkligen känner att Stendörren har varit hittills. Vi ser verkligen fram emot denna resa tillsammans med Stendörren, framtill den dagen då anläggningen står färdig, säger Niklas Gustafson, Remarketing Director på Leaseplan.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

CBRE-profilerna: "Ryktet om handelns död är överdrivet"

Ekonomi/Finansiering City letar identitet och externområdena går som tåget. Omsättningen har krympt och företagen har slimmat organisationen – men vinsten är tillbaka. CBRE:s Bengt Axelsson och Oscar Sandén reder ut för Fastighetssveriges läsare vad som hände med butikerna i innerstaden från 2017, hur big box-områdena mår och hur handeln kommer att se ut – i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige