Image

Stendörren hyr ut i Järfälla

Uthyrning Stendörren tecknar flera hyresavtal i Järfälla med ett samlat årligt hyresvärde om cirka 16,5 miljoner kronor.
Publicerad den 24 November 2016

Stendörren Fastigheter AB utökar och förlänger det strategiskt viktiga hyresavtalet med Finisar Sweden AB i fastigheten Järfälla Veddesta 2:43. Det nya hyresavtalet omfattar cirka 6 000 kvadratmeter lokalyta och löper på tio år. I fastigheten bedriver Finisar högteknologisk forskning och tillverkning av optiska produkter för kommunikation, routrar och internet.

I samma fastighet har Stendörren Fastigheter även tecknat ett nytt tioårigt hyresavtal avseende cirka 2 400 kvadratmeter produktions- och kontorslokaler med Inission Stockholm AB. Företaget är en totalleverantör för skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik.

Vidare har Stendörren Fastigheter även tecknat hyresavtal avseende kontor och lager om cirka 340 kvadratmeter med PMC El i Stockholm AB.

– Genom dessa nya hyresavtal förbättrar vi väsentligt hyresavtalsstrukturen i vår fastighet i Veddesta samtidigt som vi långsiktigt säkrar våra hyresgästers behov av högteknologiska lokaler. Vi är glada och stolta över att vi fått förtroendet till fortsatt samarbete med Finisar och ser fram emot att välkomna våra nya hyresgäster, säger Fredrik Brodin, vd för Stendörren Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers: Kontorets kompass snurrar

Uthyrning I fredags släppte Colliers sin senaste kontorsrapport och av allt att döma så sätter pandemin fortsatt sina spår. Men när Karin Witalis, Associate Director, EMEA Research på Colliers, ska sammanfatta kontorsmarknaden i Stockholm så lyder den "alla vill ha allt". Fastighetssverige ringde upp henne för att ta reda på vad det innebär.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige