Image

Stena hyr ut i Malmö

Uthyrning Under årets första tre månader har Stena Fastigheter Malmö hyrt ut 4 500 kvadratmeter lokaler i centrala lägen. Hyresgästerna är både nya och befintliga som vill utöka sin verksamhet.
Publicerad den 5 April 2018
Stena Fastigheter har under årets första månader genomfört flera uthyrningar i centrala Malmö. Bild: Stena Fastigheter
Stena Fastigheter har under årets första månader genomfört flera uthyrningar i centrala Malmö.

– Närheten till kommunikationer, citys utbud och möjligheten att locka till sig kompetenta medarbetare är några av skälen till att de etablerar sig i city, säger Magnus Prochéus, fastighetschef på Stena Fastigheter Malmö.

Några som har valt att placera eller utöka sin verksamhet i centrum är Heimstaden, Sharkmob, Strossle International och HC Meetings.

– För oss är det viktigt att vara med och utveckla staden. Därför är vi glada över att våra kunder väljer oss som hyresvärd när de utvecklar sin verksamhet. Vi har attraktiva lokaler i bra lägen, dit vi nu välkomnar både nya och redan tidigare hyresgäster till Stena Fastigheter, säger Magnus Prochéus.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige