Image

SSM växer snabbt

Bolag SSM Bygg & Fastighets AB växte under 2013 från 14 till 33 medarbetare.
Publicerad den 30 April 2014

I årsredovisningen för 2013 redovisar SSM en omsättning på 171 miljoner kronor (224) och ett rörelseresultat på 45,6 miljoner kronor (35,2).

- Ett hårt och intensivt arbete på alla fronter under 2013 har gjort att det SSM vi ser idag är ett helt annat bolag än det vi inledde året med. Vi har nått en bra bit på väg mot vårt mål för 2017, att då vara en av de större bostadsutvecklarna på Stockholmsmarknaden, säger Mattias Roos, vd på SSM.

SSM startade 369 bostäder under 2013 motsvarade en marknadsandel om sju procent av samtliga startade bostäder i flerbostadshus inom Stockholms stad. Under 2014 har SSM fortsatt att expandera byggrättsportföljen i syfte att från 2017 kontinuerligt kunna starta produktionen av 500 lägenheter per år.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige