Image

SSM rekryterar fyra personer – söker fler

Karriär SSM har anställt ytterligare fyra personer. Eva Pettersson som HR-chef, Johan Perslow som projektchef, Anna Bergkrantz som projektledare försäljning och Emma Lindfeldt som assistent. Bolaget har nu 23 anställda och söker fortsatt fler medarbetare då framförallt platschefer, projektchefer, inköpschef, projektledare försäljning, arbetsledare samt BRF-handläggare.
Publicerad den 17 April 2013

- Våra medarbetare är bolagets viktigaste tillgång. Vår fortsatta tillväxt förutsätter
att vi även framöver kan locka till oss fler duktiga medarbetare med rätt
kompetens. Vi är otroligt glada och stolta över att Eva Pettersson valt att börja hos oss. Hon blir en viktig tillgång i bolagets strävan mot att i framtiden bli en av
marknadens mest attraktiva arbetsgivare. Att utveckla våra medarbetare, vår
process och vårt kunderbjudande är något vi ständigt arbetar med, säger Mattias Roos, vd på SSM Bygg & Fastighets AB.

Eva Pettersson har lång och bred erfarenhet som HR-chef från ett flertal olika företag däribland Stiftelsen Nordiska museet, Setterwalls och Max Mathiessen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige