Image

SSM rekryterar fyra

Karriär SSM Bygg & Fastighets AB rekryterar fyra nya medarbetare för att stärka upp sin organisation. Rekryteringarna sker inom ett flertal arbetsområden och är ett led i SSM:s fortsatta expansion.
Publicerad den 28 Augusti 2012

Byggproduktionssidan hos SSM Bygg & Fastighets AB förstärks med tre nyförvärv. Den 1 oktober börjar Robert Kleis sin anställning som projektchef. Robert har tidigare arbetat som entreprenadchef på NCC Bostad sedan år 2008. I går den 27 augusti började Martin Schreiber som arbetsledare. Han kommer närmast ifrån en tjänst som arbetsledare på Våtrumsteknik i Skandinavien AB. Den 1 juli påbörjade Christofer Sjöstrand sin anställning som arbetsledare och den 6 augusti startade Camilla Wistrand sin tjänst som administrativ assistent. Camilla kommer senast från Värmdö Byggentreprenader AB.
- Under de senaste åren har SSM haft ett starkt fokus på att hitta nya spännande bostadsprojekt som vi kan engagera oss i. Denna målsättning har resulterat i att vi nu har en mängd projekt under planering/produktion. För att följa upp detta arbete väljer vi nu att förstärka organisationen ytterligare för att anpassa den efter de nya förhållandena. Vi känner oss väldigt nöjda med dessa rekryteringar och vi är säkra på att de kommer att bidra till att fortsätta utvecklingen av företaget, säger Ulf Morelius, vd för SSM.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige