Image
Nu är det dags att börja rösta fram årets vinnare i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Förra året korades Ideas i Malmö till vinnare på eventet på Berns Salonger.
Nu är det dags att börja rösta fram årets vinnare i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Förra året korades Ideas i Malmö till vinnare på eventet på Berns Salonger. Bild: Niclas Liedberg

SSK: Dags att börja rösta

Event Från i dag kan du göra din röst hörd i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.
Publicerad den 1 Oktober 2013

I går var det sista nomineringsdagen och från och med i dag kan du gå in och rösta på ditt favoritkontor på www.sverigessnyggastekontor.se.

Tävlingen arrangeras av Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Samhällsfastighetsföretaget i norr växer

Bolag Serneke har tecknat avtal med Smedjan Samhällsfastigheter om att bygga en ny tingsrätt i Hudiksvall. Kontraktet är värt cirka 80 miljoner kronor. Smedjan Samhällsfastigheter blir långsiktig ägare av fastigheten med Domstolsverket som hyresgäst. Smedjan Samhällsfastigheters vd Henrik Fredriksson berättar för Fastighetssverige vad de planerar för framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY