Image
Nu är det dags att börja rösta fram årets vinnare i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Förra året korades Ideas i Malmö till vinnare på eventet på Berns Salonger.
Nu är det dags att börja rösta fram årets vinnare i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Förra året korades Ideas i Malmö till vinnare på eventet på Berns Salonger. Bild: Niclas Liedberg

SSK: Dags att börja rösta

Event Från i dag kan du göra din röst hörd i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.
Publicerad den 1 Oktober 2013

I går var det sista nomineringsdagen och från och med i dag kan du gå in och rösta på ditt favoritkontor på www.sverigessnyggastekontor.se.

Tävlingen arrangeras av Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige