Image
Intresset är stort för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Hittills har hela 9 500 röster kommit in på de 40 olika nominerade kontoren.
Intresset är stort för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Hittills har hela 9 500 röster kommit in på de 40 olika nominerade kontoren. Bild: Niclas Liedberg/Pixprovider

Röstningsrekord för Sveriges Snyggaste Kontor

Event Intresset för årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor är större än någonsin – hittills har det kommit in cirka 9 500 röster till de 40 olika bidragen.
Publicerad den 25 Oktober 2013

Det kontor som i nuläget ligger överst på tio i topp-listan har hittills fått hela 1 166 röster.

Omröstningen pågår till och med torsdag den 31 oktober.

Gå in och rösta på www.sverigessnyggastekontor.se/rosta

Anmäl dig till prisutdelningen och seminariet på Oscarsteatern den 28 november på www.sverigessnyggastekontor.se/seminarium


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Coworking-nestorn om karriärens nästa steg

Bolag I februari 2019 såldes United Spaces till Castellum för 200 miljoner kronor. Grundaren och coworking-pionjären Göran Garberg har sedan dess varit kvar i bolaget i en rådgivande kapacitet, men nu känner han att tiden är mogen för nästa steg i karriären. För Fastighetssverige berättar han om bolagets framgångsresa, sin egen framtid och varför han tror att kontorsmarknaden går en snabb och omfattande förvandling till mötes.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY