Image

Tilde de Paula Eby moderator igen

Event För tredje gången är nu programledaren och journalisten Tilde de Paula Eby moderator för Sveriges Snyggaste Kontor-dagen.
Publicerad den 8 November 2013
Tilde de Paula Eby. Tilde de Paula Eby.

Tilde de Paula har varit moderator för Sveriges Snyggaste Kontor sedan evenemanget inleddes 2011. Det blir alltså tredje gången för henne när hon i år leder publiken genom seminariet med heta ämnen om kontorsmarknaden och inte minst den spännande prisutdelningen.

- Det känns fantastisk roligt att få vara moderator för Sveriges Snyggaste Kontor 2013, för tredje gången. Det verkar bli ett mycket intressant seminarium och en spännande prisutdelning. Jag ser verkligen fram emot att möta publiken på Oscarsteatern, säger Tilde de Paula Eby.

Har du inte anmält dig till Sveriges Snyggaste Kontor-dagen torsdag den 28 november på Oscarsteatern ännu så gör du det här: www.sverigessnyggastekontor.se/seminarium

Sista anmälningsdag är fredag den 22 november.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nästa kvarter i Skeppsbron klart för start

Bygg/Arkitektur Under tisdagen blev det klart att ett flertal aktörer ska vara med och bygga nästa kvarter i Skeppsbron. Kvarteret är det första av tre i den västra delen av Skeppsbron, som stadsplaneringsföretaget Södra Munksjön planerar att sälja.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY