Image
Sofia Ekerlund.
Sofia Ekerlund. Bild: Skanska

Sofia Ekerlund ny uthyrnings- och marknadschef på Skanska Öresund

Karriär Sofia Ekerlund har utsetts till ny uthyrnings- och marknadschef i Skanska Öresund, Malmö. Sofia efterträder Marie Persson som lämnat Skanska för att bli vd för Volito Fastigheter i Malmö.
Publicerad den 3 Mars 2021

Sofia Ekerlund har en lång erfarenhet från Skanska där hon har arbetat med fastighetsutveckling i 15 år i roller som bland annat uthyrningsansvarig samt ansvarig för hälsa och WELL. Hon har en gedigen erfarenhet och kunskap om att skapa värde för både kunder och Skanska.

– Jag är väldigt glad över att Sofia tar på sig rollen som uthyrnings- och marknadschef för vårt Malmöteam. Hon är en verklig drivkraft i vår affärsutveckling här i Malmö och under de senaste åren särskilt vad gäller hälsosamma arbetsplatser. Inom detta område är Sofia en eftertraktad person och efterfrågas ofta i externa sammanhang och forum. Jag välkomnar Sofia i hennes nya roll där hon också ansluter till vår lokala ledningsgrupp, säger Camilla Wieslander, VD Skanska Öresund.

– Vi har en spännande pipeline med hållbara och attraktiva projekt här i Malmö och jag ser fram emot att leda teamet och vårt arbete med att erbjuda attraktiva arbetsplatser till våra framtida hyresgäster, säger Sofia Ekerlund.

Sofia Ekerlund tillträdde sin nya roll 1 mars.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige