Image
Nordstan.
Nordstan. Bild: Hufvudstaden

Sneakersmärke expanderar till Göteborg

Uthyrning Sneakers Point flyttar in hos Hufvudstaden i Nordstan när man öppnar sin första butik i Göteborg.
Publicerad den 29 Januari 2021
Annons
Image

– Efter att ha varit verksamma i snart tre år så är vi väldigt glada över att öppna vår första butik i Göteborg. Göteborg är en väldigt viktig stad för oss och läget i Nordstan är perfekt. Vi ser fram emot att presentera vårt koncept som består av sneakers, kläder och accessoarer, säger Roger Palffy, Sneakers Points General Manager.

Sneakers Point är ett koncept som tillhör Stadiumkoncernen och erbjuder ett brett utbud med sneakers, kläder och accessoarer från välkända varumärken. Butiken har som ambition att erbjuda trendigt mode med hög servicegrad.
– Vi är mycket glada att kunna välkomna Sneakers Point till Nordstan och Hufvudstadens lokaler för sin första etablering i Göteborg. Butikens koncept kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att ytterligare stärka Nordstan, säger Oscar Hägg, chef förvaltning butik på Hufvudstaden i Göteborg.

Butiken om drygt 260 kvadratmeter är belägen på Köpmansgatan i Nordstan.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Cibus tillväxtplaner efter nya storköpet

Bolag Cibus fortsätter göra stora portföljförvärv. Efter att ha köpt 72 fastigheter i Finland från Sagax berättar vd:n Sverker Källgården om tillväxtstrategin, den nya storägaren, planerna för andra halvåret 2021 och om expansionsmöjligheter till Norge och Danmark.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY