Image
SLP förlänger avtal.
SLP förlänger avtal. Bild: SLP

SLP förlänger hyresavtal med Veolia

Uthyrning SLP förlänger hyresavtal med Veolia om 3 950 kvadratmeter och utökar hyran för solcellsinvestering.
Publicerad den 16 Maj 2023

SLP har förlängt ett hyresavtal med Veolia med tre år avseende fastigheten Eskilstorp 14:97 i Malmö. Veolia är hyresgäst sedan 2005 och hyr hela byggnaden om totalt 3 950 kvadratmeter. Befintligt hyresavtal, som förfaller 31 oktober 2024, förlängs därmed med tre år till 31 oktober 2027 samtidigt som ett utökat hyresavtal överenskommits för att uppföra en solcellsanläggning på fastigheten. Den nya årshyran indexregleras i sin helhet. Nuvarande hyresavtal indexregleras med 60 procent.
– Det är glädjande att vi har tecknat ett förlängt avtal med Veolia samtidigt som vi investerar i hållbarhet. Investeringen är ett led i vårt arbete att sträva mot ökad hållbarhet som ska bidra till en bättre miljö och minskade energikostnader, säger Tommy Åstrand, vd för SLP.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

EU-satsning för energieffektiva bostäder testas i Göteborg

Energi/miljö Ett nytt EU-projekt, ThumbsUp, ska utveckla och demonstrera energilagringslösningar i bostäder. Projektet, som involverar 19 företag, universitet och forskningscentra, koordineras av Veolia i Spanien, medan svenska Johanneberg Science Park samordnar hur lösningen ska testas. Detta sker i Göteborg på HSB Living Lab, en av tre demonstrationsplatser.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige