Image
SLP bygger åt Pharmaxim i Landskrona.
SLP bygger åt Pharmaxim i Landskrona. Bild: SLP

SLP bygger åt Pharmaxim

Bygg/Arkitektur Efter att ha erhållit bygglov från Landskrona kommun har SLP tillsammans med sin hyresgäst, Pharmaxim, tagit det första symboliska spadtaget och därmed startat byggnationen av en ny logistikbyggnad. Den nya fastigheten får en sammanlagd uthyrningsbar yta om 5 437 kvadratmeter och möter kraven enligt Miljö­byggnad silver.
Publicerad den 23 Juni 2022

SLP har förvärvat ett attraktivt markområde i Landskrona, med direkt närhet till E6 och har ett utmärkt skyltläge utmed Europavägen. Nu startar bygget av en modern logistikbyggnad som ska vara färdigställd i början av 2023. Största hyresgäst är Pharmaxim AB som säljer, distribuerar och marknadsför produkter inom hälsa/hygien/skönhet, läkemedel och djurvård i Norden med kända varumärken som till exempel Salubrin, Helosan, Gripen, Virkon och Jodopax.
– Det har varit ett kul och effektivt arbete med byggplanerna och bygglovet. Vi ser fram emot att bygga och välkomna våra hyresgäster till en fastighet med optimala förutsättningar för just deras verksamhet, säger Filip Persson, ansvarig för SLP:s projekt.
– Vi är väldigt glada över att SLP har presenterat ett projekt på ett mycket attraktivt läge i Landskrona. Vi ser fram emot att kunna flytta in med vår verksamhet under första kvartalet 2023. Denna flytt skapar optimala förutsättningar för vår fortsatta tillväxtresa i och med att lokalerna har utrymme för tillväxt, är anpassade för våra högt ställda kvalitets-, säkerhets-, och miljökrav och allra viktigast ger alla anställda en unik, modern och attraktiv arbetsplats, säger Johan Bäckström, vd på Pharmaxim AB.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Westerlinds och A-hus satsar på småhus i Norrland

Bostäder Westerlinds ska representera A-hus, Sveriges tredje största husleverantör, i ny satsning på den norrländska marknaden. Det handlar om en totalentreprenad, främst på expansiva orter som exempelvis Skellefteå, Sundsvall och Umeå. Fastighetssverige har talat med Tobias Wikström, affärsområdeschef på Westerlinds, och han utesluter inte nyanställningar på sikt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige