Image

Skanska Hyresbostäder rekryterar regionchef

Karriär Britta Cesar Munck har utsetts till ny regionchef för Skanska Hyresbostäder.
Publicerad den 4 December 2017
Britta Cesar Munck. Bild: Skanska Hyresbostäder
Britta Cesar Munck.

Britta Cesar Munck tillträder den nya tjänsten första januari 2018.

– Jag ser fram emot att bidra till ett mer varierat utbud på bostadsmarknaden. Det finns en stark önskan hos många kommuner efter ett mer blandat bestånd i nya områden. Skanska ska vara en samhällsutvecklare som kan ta ett helhetsgrepp när det kommer till bostadsbyggande och Skanska Hyresbostäder är en viktig del i det, säger Britta Cesar Munck.

Britta Cesar Munck har efter 20 år på Skanska en bred erfarenhet från Skanskas olika affärsområden. Hon har arbetat både i Sverige och internationellt med projektutveckling, bland annat som vd för kontorsutveckling i Tjeckien och transaktionschef för kontorsutveckling i Stockholm.

– Hennes gedigna kunskaper om affären kommer att vara betydelsefulla i vår fortsatta satsning på hyresbostäder som är en spännande och viktig del av vårt bostadserbjudande. Jag ser fram emot att samarbeta med Britta och önskar henne varmt välkommen, säger Alexandra Laurén, vice vd, Skanska Sverige.

Britta Cesar Munck ersätter Richard Hultin som går vidare till en roll som Senior Advisor inom nordisk projektutveckling på Skanska. 

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige