Image
Citygate.
Citygate. Bild: Skanska

Skanska fortsätter hyra ut i Citygate

Uthyrning Skanska Fastigheter Göteborg har tecknat ett hyresavtal med juristbyrån Verahill Familjejuridik om halva kontorsvåningen 23 och cirka 400 kvadratmeter kontorsyta i Citygate. Inflyttning sker i november 2022.
Publicerad den 21 Februari 2022

– Vi kan med glädje kommunicera fler hyresgäster till Citygate och hälsar nu Verahill Familjejuridik välkomna till huset. Att fylla huset med olika företag och branscher skapar en dynamik och en fantastisk blandning av kompetenser. Här kommer Verahill att kunna skapa sitt drömkontor med utsikt, arbetsplatser och miljöer som stärker både verksamheten och medarbetarna, säger Mats Dynevik, marknadschef, Skanska Fastigheter Göteborg.
– Citygate är den perfekta lösningen för oss. Läget är lättillgängligt för både kunder och medarbetare och vi kan aktivt påverka den miljö man möts av när man kommer in på kontoret. Vi lägger stor vikt vid våra medarbetares hållbarhet. Hos oss ska man må bra och prestera på ett klokt sätt. Citygate hjälper oss i den riktningen, säger Petra Segerdahl, vd på Verahill.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige