Image
Frölunda torg.
Frölunda torg. Bild: Skandia Fastigheter

Skandia hyr ut 1 000 kvadratmeter på Frölunda torg

Uthyrning Miniprice, med fokus på livsmedel från Mellanöstern och Balkan, har efter flera framgångsrika år i Strömstad och Bergsjön i Göteborg nu valt att etablera sig på Frölunda Torg. – Att i dessa tider hitta en aktör med stor långsiktighet känns härligt, och deras utbud är verkligen efterfrågat i området, säger Tobias Heurlin, biträdande centrumchef.
Publicerad den 8 Maj 2020
Annons
Image

Sedan flera år finns de orientaliska livsmedelsbutikerna Miniprice såväl i Strömstad som i stadsdelen Bergsjön i Göteborg. Ägarna vill nu göra en kedja av konceptet.
– Vi har länge letat efter rätt läge och tillfälle, och när de här rymliga lokalerna blev lediga på Frölunda torg, dök den optimala möjligheten dök upp för oss, vi tror mycket på läget, säger ägaren Akil Saadon.

Miniprice tar över den drygt 1 000 kvadratmeter stora butiken som tidigare hyste ÖOB, och har skrivit ett långsiktigt hyresavtal med fastighetsägaren Skandia Fastigheter.
– Att trots en extrem situation i coronatider kunna hitta en riktigt bra affärsuppgörelse med en aktör som tror på oss långsiktigt känns väldigt bra. Vi är övertygade om att deras utbud och produkter kompletterar det befintliga på ett perfekt sätt. Vi vet att orientaliskt livsmedel är väldigt eftertraktat här. Många av Miniprice kunder reser långväga för att få handla från deras sortiment, nu är det även välkomna till Frölunda torg, säger Tobias Heurlin.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY