Image
Sigillet hyr ut på Tredje långgatan i Göteborg.
Sigillet hyr ut på Tredje långgatan i Göteborg. Bild: Sigillet

Sigillet hyr ut före detta polishus till hotell

Uthyrning Den anrika fastigheten kommer byggas om till ett lifestyle-hotell med ett 60-tal rum samt flera restauranger.
Publicerad den 21 Januari 2022
Annons
Image

Sigillet Fastighets AB har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med LeH Group Göteborg AB avseende uthyrning av fastigheten Tredje Långgatan 18 i Göteborg. Fastigheten är uppförd 1913 och har varit polishus under perioden 1913 -2006.

Fastigheten kommer byggas om till ett lifestyle-hotell med ett 60-tal rum samt flera restauranger. Hotellet beräknas vara färdigställt under 2024.

LOA-ytan för uthyrningen uppgår till 2 866 kvadratmeter och BTA-ytan till 3 665 kvadratmeter. I denna yta ingår även hotellets restaurang.

Annordia AB har varit rådgivare till Sigillet Fastighets AB i denna uthyrningsprocess.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annordia på Branschguiden

Det var passionen för hotell som startade Annordia. 25 år senare är vi stolta över att räknas som en av Nordens ledande rådgivningsbyråer för investeringar i och utveckling av hotellfastigheter.
Som fullservicebyrå hjälper vi våra uppdragsgivare under investeringscykelns alla faser. Från marknadsanalys och konceptutveckling, till hyresbedömning, operatörsupphandling samt försäljning.

Våra kunder utgörs framförallt av fastighetsägare, kommuner, banker och investerare. Tillsammans med dem har vi haft förmånen att medverka i många av Nordens största hotellprojekt och t...

Läs mer om Annordia på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige