Image

SHH rekryterar tre personer

Bolag SHH Bostad expanderar och för att ta hand om den ökade volymen har man rekryterat en projektutvecklare, en arkitekt och en koncernredovisningsansvarig.
Publicerad den 21 Juni 2016

Mimi Alansari anställs som projektutvecklare. Hon är byggnadsingenjör och har sedan 2007 jobbat som byggnadsinspektör och sakansvarig inom Stockholms stad samt som länsombud för föreningen Sveriges Byggnadsinspektörer FSB. Mimi Alansari tillträdde tjänsten tidigare i år.

Frida Oyal Awrohum rekryteras som arkitekt, är utbildad i Schweiz och har tidigare jobbat på Asa AG i Zürich och Sweco Architects i Uppsala. Hon kommer närmast från Reierstam Arkitektur och Projektutveckling där hon var med och utvecklade projekt både inom ny- och ombyggnation av bland annat bostäder, kommersiella byggnader, skolverksamheter och kontor. Frida Oyal Awrohum började sitt nya jobb den 13 juni.

Caroline Kastberg-Eriksson blir ny koncernredovisningsansvarig. Hon är auktoriserad redovisningskonsult och börjar hos SHH den 8 augusti. Tidigare har hon arbetat på Revaco Revision och har sedan 2014 varit redovisningschef på Revaco Redovisning.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige