Image

Serneke passerar 1 000 anställda

Bolag Sernekes personalstyrka har nu passerat 1 000 anställda. Det senaste året har omkring 160 personer anställts i företaget.
Publicerad den 15 December 2017
Ola Serneke. Bild: Serneke
Ola Serneke.

– Det är en milstolpe för vårt företag som jag är väldigt stolt över att ha passerat. Vi kan med glädje konstatera att Serneke är en attraktiv arbetsgivare, eftersom vi kan växa så kraftigt i denna konkurrensutsatta marknad. Den starka tillväxten har ända sedan starten varit strategin i bolaget. Vår uttalade långsiktiga målsättning för 2020 är att ha en omsättning om minst 10 miljarder och då måste vi vara ännu fler engagerade medarbetare, säger Ola Serneke, koncern-vd.

Det senaste året har omkring 160 personer anställts. Det är en tillväxtsiffra som i företagets relativt korta historia endast överträffas av perioden från 2012 - 2013 då koncernen växte med nästan 200 anställda. Sedan 2010 har personalstyrkan i snitt vuxit med cirka 110 personer per år.

– Vår nuvarande strategi är att fortsätta växa i de tre storstadsregionerna, Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi ser också möjligheter till en fortsatt expansion i övriga Sverige och då främst i de större städerna, men på längre sikt även i utlandet i länder som har bra affärsklimat och som delar vårt affärsmässiga synsätt och förhållningssätt. Det kan handla om till exempel Polen, Tyskland och Norge men även engelskspråkiga länder som Storbritannien, Australien och USA. Då blir förmågan att fortsätta attrahera kompentent personal oerhört viktig, säger Ola Serneke.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Lediga Fastighetsjobb
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Annika Backlund: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i"

Bolag Annika Backlund är en av väldigt få kvinnliga svenska fastighetsägare. Här berättar hon sin historia; hur hon byggt upp sitt bestånd från 0 till 700 lägenheter, finansieringsproblematiken på mindre orter, dråpliga historier under entreprenörsresan – och regeln hon aldrig bryter mot: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY