Image

Serneke bygger bostäder i Borås

Bygg/Arkitektur Serneke har fått uppdraget att bygga 36 bostäder i Trädgårdsstaden Hestra i Borås med start i maj.
Publicerad den 19 Mars 2015
Serneke har fått uppdraget att bygga 36 bostäder i Trädgårdsstaden Hestra i Borås. Bild: QPG Arkitekter
Serneke har fått uppdraget att bygga 36 bostäder i Trädgårdsstaden Hestra i Borås.

Trädgårdsstaden är framväxande stadsdel i Borås med närhet både till staden och naturen. I området ska Serneke nu bygga 36 bostäder, fördelade på 9 radhus och 27 lägenheter i 3 byggnader (två tvåvåningshus och ett femvåningshus), med närhet till sjön.

- Vi är stolta att få medverka i ett av Borås mest intressanta bostadsprojekt och att där få visa att vi är en bra samarbetspartner för bostadsproduktion, säger Peter Andersson, arbetschef på Serneke.

Projektutvecklare för brf Trädgårdstaden 1 är Mjöbäcks Entreprenad och Cernera AB. Byggnationen beräknas starta i maj och bostäderna ska vara färdigställda till sommaren 2016.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY