Image

Semrén & Månsson tappar sin vd

Karriär Adelina Mehra, vd på Semrén & Månsson lämnar sin tjänst för att i stället börja på Tobin Properties.
Publicerad den 24 Oktober 2014

- Vår framgång är kopplad till vår förmåga att erbjuda våra kunder väldesignade och spännande bostäder i attraktiva lägen. Adelina blir en nyckelperson i att säkerställa att vi fortsätter att kunna göra just det. Vi har redan arbetat med Adelina i våra projekt i Nacka, Sundbyberg och Norra Djurgårdstaden, så vi vet att vi får en synnerligen kompetent och driven chef för våra kommande utvecklingsprojekt, säger Erik Karlin, vd Tobin Properties.

- Jag ser fram emot att ansluta till Tobin Properties, i mina ögon är det en aktör som sticker ut i mängden på ett mycket positivt sätt. Tobin har en hög ambitionsnivå i både utveckling av bostäder och den samlade stadsbilden. Det vill jag utveckla vidare, säger Adelina Mehra.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige