Image

SBB sänker sina finansiella kostnader

Ekonomi/Finansiering Samhällsbyggnadsbolaget fortsätter att pressa sina finansiella kostnader. Nu emitterar bolaget en senior ickeställd obligation om 250 miljoner kronor.
Publicerad den 12 Mars 2018
Ilija Batljan. Bild: Rikshem
Ilija Batljan.

Obligationen har en rörlig ränta om STIBOR 3 månader + 365 räntepunkter. Obligationslånet kommer att emitteras per den 16 mars 2018 och har en löptid om drygt tre år med slutligt förfall den 17 maj 2021.
– Vi fortsätter arbetet med att sänka våra finansiella kostnader och att stärka vår finansiella ställning, detta obligationslån om 250 miljoner kronor är ett led i det arbetet, säger Ilija Batljan, VD och grundare av Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB.
Nordea har agerat finansiell rådgivare i emissionen.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

De vinner prestigeuppdrag när börsjätten bygger höghus

Bygg/Arkitektur Skanska siktar på 30 000 kvadratmeter förtätning med kongresscenter och hotell i centrala Lund. Läs om vilket kontor som står bakom det vinnande arkitektförslaget och se bilder på det ambitiösa projektet i direkt anslutning till Lund C.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY