Image
Lovisa Gustavsson Hägg och Erik Hävermark
Lovisa Gustavsson Hägg och Erik Hävermark

SBB rekryterar dubbelt

Bolag Samhällsbyggnadsbolaget i Norden rekryterar Lovisa Gustavsson Haag som arkitekt och Erik Hävermark som affärschef projekt.
Publicerad den 17 Februari 2020

Lovisa Gustavsson Hägg är utbildad arkitekt på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg och har efter avslutade studier arbetat som planarkitekt i Västerås kommun och på Archus Arkitekter. Hon kommer närmast från en befattning som arkitekt och fastighetsutvecklare på Rikshem.
– Jag ser fram emot att vara med och utveckla fastighetsbeståndet, det faktum att SBB nu är en del av allmännyttan medför ett samhällsansvar som jag tror att jag kan bidra med genom min roll som arkitekt, säger Lovisa Gustavsson Haag.

Erik Hävermark har examen från Uppsala Universitet i såväl företagsekonomi som byggteknik. Efter avslutade studier har han innehaft befattningar inom NCC, JM, Rikshem och kommer nu närmast från en befattning som affärsutvecklingschef på Veidekke Eiendom.
– Det ska verkligen bli roligt att ansluta till det snabbväxande SBB. Energin och tempot i SBB passar mig perfekt, säger Erik Hävermark.

SBB projektportfölj omfattar ca 1 miljon kvadratmeter och är geografiskt spritt över hela landet.
– Vi är glada att få in ny kompetens i Lovisa och Erik för att öka takten i bolagets projektutveckling, säger Krister Karlsson, vice vd för SBB.

Båda befattningarna tillträds inom kort.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetslån i topp bland de svenska räntefonderna

Bolag Morningstars lista publicerad – ny fastighetsfonde i topp. Vd:n tror på kraftigt ökat inflöde framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY