Image
Fastigheten Borås Eldflugan 1 byter ägare från Cernera till SBB.
Fastigheten Borås Eldflugan 1 byter ägare från Cernera till SBB. Bild: Cernera

SBB köper av Cernera

Transaktioner SBB köper en vård- och omsorgsfastighet i Borås av Cernera.
Publicerad den 25 Augusti 2021
Annons
Image

Cernera avyttrar fastigheten Borås Eldflugan 1 med hyresgäster inom vård och omsorg. Köparen är SBB som främst äger fastigheter med fokus på social infrastruktur.
– Vår affärsidé bygger på att skapa mervärden i våra fastigheter genom att utveckla lokaler för våra hyresgäster. Eldflugan är nu utvecklad till en attraktiv fastighet med goda kassaflöden och vi är glada att lämna över ägandet till SBB, säger Lars Angwald, vd på Cernera.

I fastigheten som ligger i på ett strategiskt bra läge på Herrljungagatan i Borås finns bland annat vårdcentral, företagshälsovård, tandvård, gym och psykiatrimottagning.

Transaktionsrådgivare har varit Pangea Property Partners.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Pangea Property Partners på Branschguiden

Pangea Property Partners är en oberoende corporate finance- och transaktionskonsult med fokus på den nordiska fastighetsmarknaden. Vi har stor vana av att driva igenom komplexa affärer, såväl större bolagsbildningar som försäljningar av fastighetsportföljer på låglikvida marknader. Det gör att vi kan hantverket och vet hur varje affär ska hanteras för att ge maximalt resultat för våra uppdragsgivare.

Pangea Property Partners har stor erfarenhet av affärer där nordiska fastigheter möter internationellt kapital. Vi har ett brett internationellt nätverk och över 40 procent...

Läs mer om Pangea Property Partners på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige