Image
Fastigheten Borås Eldflugan 1 byter ägare från Cernera till SBB.
Fastigheten Borås Eldflugan 1 byter ägare från Cernera till SBB. Bild: Cernera

SBB köper av Cernera

Transaktioner SBB köper en vård- och omsorgsfastighet i Borås av Cernera.
Publicerad den 25 Augusti 2021

Cernera avyttrar fastigheten Borås Eldflugan 1 med hyresgäster inom vård och omsorg. Köparen är SBB som främst äger fastigheter med fokus på social infrastruktur.
– Vår affärsidé bygger på att skapa mervärden i våra fastigheter genom att utveckla lokaler för våra hyresgäster. Eldflugan är nu utvecklad till en attraktiv fastighet med goda kassaflöden och vi är glada att lämna över ägandet till SBB, säger Lars Angwald, vd på Cernera.

I fastigheten som ligger i på ett strategiskt bra läge på Herrljungagatan i Borås finns bland annat vårdcentral, företagshälsovård, tandvård, gym och psykiatrimottagning.

Transaktionsrådgivare har varit Pangea Property Partners.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Pangea Property Partners på Branschguiden

Pangea Property Partners är en oberoende corporate finance- och transaktionskonsult med fokus på den nordiska fastighetsmarknaden. Vi har stor vana av att driva igenom komplexa affärer, såväl större bolagsbildningar som försäljningar av fastighetsportföljer på låglikvida marknader. Det gör att vi kan hantverket och vet hur varje affär ska hanteras för att ge maximalt resultat för våra uppdragsgivare.

Pangea Property Partners har stor erfarenhet av affärer där nordiska fastigheter möter internationellt kapital. Vi har ett brett internationellt nätverk och över 40 procent...

Läs mer om Pangea Property Partners på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY