Image

Savills hyr ut i Ingelsta

Uthyrning Savills har fått i uppdrag att hyra ut lediga lokaler i Ingelsta Norrköping. Uppdraget omfattar cirka 7 500 kvadratmeter i sammanlagd handelsyta.
Publicerad den 12 Februari 2016

Ingelsta är ett välkänt och väletablerat handelsområde i Norrköping. Beläget nära E4:an i ett populärt och expansivt område vid Norrköpings norra infart är det lättillgängligt med goda parkeringsmöjligheter.

Ingelsta i Norrköping rymmer runt femtio butiker med välkända varumärken av skilda slag, som till exempel Systembolaget, Coop, H&M, Stadium, Gina Tricot och Akademibokhandeln. Efterfrågan på handelsytor i området är god.

- Det känns väldigt spännande och roligt att få arbeta med uppdraget i Ingelsta. Det är ett uppdrag som ligger helt i linje med våra tillväxtplaner för Savills retail-verksamhet, säger Gabrielle Hemmerlind, chef för Uthyrning Savills i Sverige.

Alexander Larsson, Savills retail manager, kommer att ansvara för etableringen av nya hyresgäster.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige