Image

Savills IM i stor nordisk satsning

Bolag Den internationella kapitalförvaltaren Savills Investment Management rekryterar fyra personer på Stockholmskontoret och öppnar ett kontor i Köpenhamn, som ett led i en stor nordisk satsning.
Publicerad den 26 Januari 2016

Robert Göthe har anslutit som Director, Investments och kommer i sin roll att ansvara för investeringar i Norden. Han kommer närmast från Cushman & Wakefield som Head of Capital Markets för Norden och Baltikum och har tidigare erfarenhet från Tenzing, Valad och Niam.

Emil Jansbo har tillträtt rollen som Fund Finance Manager, Nordics och har tidigare arbetat som Senior Manager inom Corporate Finance vid PWC.

Därutöver stärks teamet i Stockholm med Rickard Slagbrand som analytiker och Livia Malmqvist som Finance and Business Assistant.

Till Köpenhamnskontoret har Adam Brown rekryterats som Asset Manager för det danska fastighetsbeståndet. Adam Brown kommer närmast från Savills i London med erfarenhet som projektledare.

Det nordiska teamet kommer inom kort att stärkas med ytterligare tre personer.

Efter dessa rekryteringar har Savills Investment Management 14 anställda i Norden med en samlad tillgångsmassa på drygt en miljard Euro i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Peter Broström, Nordenchef, kommenterar:

- Vi går nu in i en spännande fas där vi kommer att expandera verksamheten ytterligare för att bli en av de större aktörerna i regionen. Förstärkningen vi gör nu i teamet gör att vi är väl bemannade för att möta de krav som ställs på dagens fondförvaltare samtidigt som vi kan fortsätta fokusera på kärnverksamheten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige