Image

Savills får förvaltningsuppdrag för Sthlm Hub

Bolag Savills har fått förtroendet att ansvara för förvaltningen av Union Investments senaste förvärv fastigheten Uggleborg 14, även kallad Sthlm Hub, på Vasagatan 12 i Stockholm.
Publicerad den 29 Juni 2017
Anders Nyström, vd på Savills. Bild: Savills
Anders Nyström, vd på Savills.

Fastigheten på cirka 6 000 kvadratmeter innehåller kontors- och retailhyresgäster och är sedan en tid tillbaka fullt uthyrd. Uppdraget tillträddes 20 juni.

– Vi valde att ge Savills uppdraget då vi känner ett stort förtroende för deras förvaltningsmodell och personal, säger Volker Noack, Union Investment Real Estate GmbH.

– Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt samarbete med Union Investment och växa inom förvaltningen av kommersiella fastigheter, ett segment där vi hittat stora möjligheter att skapa värde för våra uppdragsgivare, säger Anders Nyström, vd och koncernchef, Savills i Sverige.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fler vill ha tyst på kontoret

Stora Kontorsdagen Göteborg 25 procent av svenska kontorsarbetare meddelar att de saknar utrymmen för tyst och fokuserat arbete på sin arbetsplats. Det visar en Demoskopundersökning beställd av Mer Arkitekter. Bristen på denna typ av arbetsplatser leder till stress och sjukfrånvaro. Utformningen och användandet av arbetsplatser har nu blivit en folkhälsofråga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige