Image
World Trade Center Stockholm.
World Trade Center Stockholm. Bild: Wikimedia commons

Sandvik förlänger och renoverar i WTC

Bygg/Arkitektur Sandvik har valt att fortsätta sitt samarbete med Alecta och förlänger således ca 4 000 kvadratmeter kontorslokaler i World Trade Center.
Publicerad den 26 Maj 2023

I september förra året gick Sandvik ut med ett sökuppdrag för sitt huvudkontor i Stockholm. Nu, nästan ett år senare, är projektet i mål. Kontoret totalrenoveras till en modern och flexibel arbetsplats i linje med Sandviks nya arbetsplatsstrategi. Cushman & Wakefield har agerat hyresgästrådgivare till Sandvik i projektet.

– Vår ambition med det här projektet har varit att skapa en modern och flexibel arbetsplats som är optimerad utifrån de behov vi har i en global, digital och samarbetsfrämjande arbetsmiljö. Vårt samarbete med Cushman & Wakefield har varit väldigt öppet och givande, och vi är mycket nöjda med resultatet så här långt. Nu ser vi fram emot när vi får flytta in i det nya kontoret och se slutresultatet när renoveringen är genomförd, säger Georg Taschner, Head of Facility Management HQ på Sandvik.

– Det har varit väldigt roligt att arbeta med en så engagerad och intressant kund som Sandvik. Att komma in som hyresgästrådgivare tidigt i processen under arbetet med arbetsplatsstrategi har varit avgörande för projektets framgång. Sandviks kunskap samt inställning angående värnande om deras anställda är något som har genomsyrat hela projektet. Ska bli fantastiskt roligt att se Sandvik tillsammans med Alecta skapa ett fantastiskt framtida kontor, säger Astrid Lundman, Hyresgästrådgivare på Cushman & Wakefield.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige