Image

RM Estate rekryterar ny vd

Karriär Styrelsen för RM Estate Sverige AB har utsett Jan Lundin till ny vd. Han är civilekonom och har innehaft en rad ledande befattningar i Sverige och internationellt.
Publicerad den 22 Februari 2016
Jan Lundin. Bild: RM Estate
Jan Lundin.

Rekryteringen är ett led i den vidare utvecklingen av RM Estate att erbjuda än mer kvalificerade tjänster och geografiska expansion.

Förutom erfarenhet från ledande befattningar i Sverige och internationellt har Jan Lundin lång erfarenhet av samhällsutvecklingsprojekt på nationell nivå i sin tidigare roll som vd för Näringslivsorganisationen ”Rese- och Turistnäringen i Sverige”. Med sitt breda affärsnätverk och kompetens inom samhällsutveckling, finansiering och besöksnäringen avser RM Estate att utveckla sitt erbjudande ytterligare inom dessa områden.

- Jan har förmågan och kunskapen att leda verksamheten in i framtiden. RM Estate kommer under 2016 erbjuda nya tjänster och koncept till våra klienter. Med sin långa erfarenhet som ledare och affärsman kommer Jan skapa goda förutsättningar för vår framtida expansion, säger Lars Thorén, styrelseordförande i RM Estate Sverige AB.

- Jag är glad över att ha fått förtroendet att leda RM Estate i dess fortsatta utveckling. Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor och vår ägare Devotum AB, få driva ett starkt varumärke med stora möjligheter, säger Jan Lundin, vd för RM Estate Sverige AB.

FAKTA/ RM Estate Sverige AB
RM Estate Sverige etablerades 1987 och är verksamt inom fastighetstransaktioner, fastighetsutvecklingsprojekt och uthyrning av kommersiella lokaler.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige