Image

RM Estate lanserar nytt affärsområde

Bolag RM Estate startar ett nytt affärsområde med fokus på hospitality- och upplevelsefastigheter. Detta för att möta fastighetsbranschen växande intresset för projekt inom rese- och turistnäringen.


Fastighetsmarknadsdagen Västerås

”Västerås är en prioriterad marknad för oss”

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Nästa onsdag är det dags för premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Västerås. Collector Bank/Colligent och Devotum är partnerföretag till seminariet.
- Möten mellan människor och företag där angelägna frågor diskuteras leder till utveckling och det vill vi vara en del av, säger Jan Lundin, tf marknadschef på Devotum och vd på RM Estate.


RM Estate rekryterar ny vd

Karriär Styrelsen för RM Estate Sverige AB har utsett Jan Lundin till ny vd. Han är civilekonom och har innehaft en rad ledande befattningar i Sverige och internationellt.


RM Estate nyanställer i Malmö

Bolag RM Estate rekryterar uthyrningsansvarig till Öresundsregionen. Den nye medarbetaren har ett förflutet på bland annat Newsec och Wihlborgs.


Devotum förstärker organisationen

Bolag Fastighetsbemanningsbolaget Devotum fortsätter att växa och i samband med del-förvärvet i RM Estate i våras, stärker man upp organisationen ytterligare.


Devotum köper in sig i RM Estate

Bolag Devotum köper hälften av aktierna i RM Estate.


Sagax köper i Skarpnäck

Transaktioner Sagax köper fastigheten Flyghallen 1 på totalt 3 073 kvadratmeter i Skarpnäck.


RM Estate lanserar ny tjänst för uthyrning

Bolag ”Uthyrningskonsulten” är en ny bemanningsfunktion för fastighetsbranschen som lanseras av RM Estate och Devotum.


Corem köper för 100 miljoner

Transaktioner Corem köper en fastighet i Rosersberg för 100 miljoner kronor av Veddesta Distribution, som nu har skrivit ett sjuårigt hyreskontrakt för hela fastigheten.


De blir medlemmar i Realtor

Bolag Här är första svenska bolaget som blir medlemmar i världens största organisation för kommersiella mäklare - Realtor.


RM rekryterar från Unibail-Rodamco

Karriär RM Estate Fastigheter rekryterar Mattias Odenberg, närmast från Unibail-Rodamco, som investment manager.


RM i samarbete med holländsk fondförvaltare

Bolag RM Estate har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med holländska Charter Real Estate, som siktar på att investera 500 miljoner kronor i Sverige genom den nya Swedish Commercial Development Fund.


RM Estate rekryterar vd och investment manager från CB Commercial

Karriär RM Estate-koncernen har rekryterat en vd och en investment manager till dotterbolaget RM Estate Fastigheter. Båda kommer från CB Commercial.


Förvaltaren hyr ut 1 900 kvadratmeter

Uthyrning RM Estate Lokaler AB har på uppdrag av Fastighets AB Förvaltaren hyrt ut 1 900 kvadratmeter på Järnvägsgatan i Sundbyberg.


Ny vd för RM-dotter

Karriär RM Estates dotterbolag RM Estate Fastigheter har anställt en ny vd, med erfarenhet från bland andra Skanska och Newsec.


RM i samarbete med Nordström

Bolag RM Estate har etablerat ett samarbete med Mäklarfirman Nordström AB i Öresund. RM har också rekryterat en vd till sitt projektbolag.