Image

De blir medlemmar i Realtor

Bolag RM Estate Fastigheter har som första svenska företag antagits som fullvärdig medlem i världens största organisation för kommersiella mäklare med mer än 1,2 miljoner medlemmar och med ett internationellt nätverk av 9 500 investerare och transaktionsmäklare i mer än 50 länder.
Publicerad den 18 November 2013
Jan Törner. Bild: RM Estate
Jan Törner.

De internationella medlemmarna inom Realtor verkar under två olika ackrediteringar. Transaktionsmäklarna inom Cips, som står för ”Certifierad International Property Specialist”, och inom CCIM, som betyder ”Certifierad Commercial Investment Member” finns medlemmarna som representerar olika typer av investerare eller fastighetsfonder organiserade.

RM Estate fanns representerade på Realtors årliga möte som ägde rum i San Francisco, Kalifornien mellan den 6 – 11 november för att delta i de många föredragen, träffa kollegor och knyta kontakter med investerare och branschkollegor som fanns på plats från hela världen.

- Genom Realtors och deras medlemmar kommer vi att kunna erbjuda våra svenska och skandinaviska kunder ett mycket brett kontaktnät för de fastighetsägare som vill sälja och köpa eller strukturera om i sina portföljer, säger Jan Törner, vd för RM Estate Fastigheter.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige