Image

RM Estate rekryterar vd och investment manager från CB Commercial

Karriär Dennis Skantz har rekryterats som vd och Staffan Lindborg som investment manager. Båda kommer närmast från CB Commercial där de arbetat med motsvarande tjänster inom kommersiella fastigheter.
Publicerad den 8 Februari 2013
Dennis Skantz. Bild: RM Estate.
Dennis Skantz. Staffan Lindborg. Bild: RM Estate.
Staffan Lindborg.

- Som en naturlig utveckling av vårt tjänsteutbud är det av strategisk betydelse att vi nu kan erbjuda tjänster inom transaktion och asset management till nya och befintliga kunder som vill köpa, sälja eller strukturera om sina befintliga fastighetsportföljer. Vi ser också synergier internt, och utökade affärsmöjligheter externt, genom ett mer komplett tjänsteutbud mot aktörerna på den kommersiella fastighetsmarknaden. Vi vill hälsa Dennis och Staffan välkomna till teamet och ser fram emot ett spännande och expansivt 2013 tillsammans, säger Ronny Mannehed, koncernchef i RM Estate Sverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige